Hej alla (12) läsare

Har känt mig otroligt vuxen de senaste dagarna. I tisdags fick jag skjuts av min far, som hade spenderat dagen i Stockholm, hem till Örebro. Sedan dess har jag druckit säkert 20 koppar te och varit minst lika produktiv.

Igår träffade jag Jakob och sydde till 3 par av hans byxor. Det kändes härligt att vara till hjälp. När sysessionen var klar (och Jakob hade tittar klart på sina två avsnitt av The Hills) gick vi till dyra ICA och köpte varsin påse av Estrellas nya chips: Sourcream & dill. Så fort vi kommit ut slet vi upp våra respektive påsar och började förtjust gotta i oss innehållet. På den lilla promenaden på 7 minuter som det tar att ta sig från ICA till min lilla lägenhet, fullkomligt överröste vi estrellas nya satsning i ödmjuka utrop  : "Så krämigt", "mmmmm...aaaaaaa..!!!!", "herregud", "man skulle kunna tro att det är dipp i chipsen" osv osv..
På kvällen åt jag en sallad med halloumiost som jag, inte fullt så vuxet, stekte till den milda grad att osten till färgen inverterade.


Men nu till det bästa av allt....

Imorse gick jag upp en timme innan utsatt tid och beställde DN. Japp! Det är sant! Nu undrar ni säkert hur jag har råd med det, jag den lilla kraken som står utan inkomst i ännu en månad. Jo det ska jag berätta. Jag bläddrade häromdagen igenom en inredningstidning och fann ett reklamblad där jag som läsare fick mig ett supererbjudande på helgprenumeration av DN. Här kommer matten svart på vitt, för att ni verkligen ska seeee hur billigt det här är:
Prenumerationen gäller i 4 veckor, under dessa veckor får jag tidning fredag, lördag och söndag. Erbjudande går på 49:-, alltså betalar jag  4 kronor per nummer. Om jag istället skulle gå ut och köpa DN för styckpris dessa dagar, skulle det kosta mig 180 kronor, då varje nummer går loss på 15:-. Alltså sparar jag 131 kronor.
JAG ÄR RIK!
JAG KÄNNER MIG SOM VÄRLDENS SMARTASTE PERSON SOM ÖVERLISTAT ALLA RUTTNA KAPITALISTER!
HA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0