Ibland vill man ha en egen måne

Jag drar en djup suck för alla inkompetenta människor jag haft kontakt med den senaste tiden. Framförallt tänker jag på två saker, den första är de löneansvariga på mitt gamla jobb. Än en gång har de lyckats strula till det med lönen, FYFAN va arg jag är! Den andra trögtänkta kontakten är den människa på Bells Coffe som serverade mig en bagel med 10 oliver och (ja du läser rätt) en burk med hallonsylt till. Jag ska ge dem både en påse nötter i julklapp.

/ellablomman


Julen e här

Det har skett ett mord. En tragisk olycka. Ett dödsfall som drabbat skutan.
Chrille, jag ber om ursäkt å min mors vägnar, jag har skällt och tycker det är riktigt hemskt.
Vill ni veta vad som hänt? Be Blomman sätta på mobilen.
Förlåt..

Annars har det vart julstäd på jobbet, tokstäd, jättemycket städ, jättelite gäster. Vi har fått juleklappar och fikat med pepparkakor. Jag tycker bra om mitt jobb.

För tillfället är min familj här, Felix kollar på Scooby doo, Mamma knarkar kortisonnässpray och bakar tryffel och jag är så trött att jag tror jag svimmar snart.
Men
Idag klockan 17.00 gick Grinchen, så måste säga att dagen är bra so far.

Nu ska jag kolla på Scooby med lil bro och detta är the last ni hör från mig innan det är nytt år.
Jag tar semester från skutan och kollektivkompromisser och mathandling och allt sånt där. Tuesday återvänder jag till Öre för att vara en odräglig tonåring som är lat och inte gör något annat än hänger. Så ska det bli.

God jul och gott nytt år!


Blä

-Ja! Men jag ska bara ta en öl och äta middag, åker därifrån 22.00, helt lugnt. Heeeelt lugnt.
För er erfarna personalfest-festare så är väl detta klyschan som alltid slutar med att man drar x antal timmar senare än planerat med x antal fler öl i kroppen än planerat? Ja, så blev det för mig också. Fördrink före fördrinken som var fördrink till fördrinken. Gratis mat, gratis öl, en efterrättsbuffé som var det godaste i världen och ett band med jordens snyggaste sångare. Man säger inte nej och åker hem. Man stannar några timmar extra och tar konsekvenserna dagen efter.
När bandet sedan drog igång och spelade living on a prayer så var kvällen gjord.
Det var värt att gå upp med ögonen i knäväcken och munnen torr som papp för denna kväll. Personalfest, YEAH BABY!

Nu är jag dock trött som få, ögonen vill inte vara vakna och mitt huvud är tungt. Trots detta har jag tappert tagit mig an jättedisken och dammsugit, annars blir väl mor min helt bananaz när de anländer imorgon. Men nu är jag lugn.

Nä, nu ska jag dricka vatten, ta en dusch, värma busselullar och kolla på på spåret.

Det är snart jul, jag längtar.


radiofan

Skoproblemet är löst, hittade ett par godingar igår som passar perfekt till festen! Jättesköna, inte allt för höga och jättebilliga!

Musikhjälpen är så jävla trevligt alltså. Det har  bara funnits i några dagar men jag kommer sakna det så himla mycket. Inte bara för att de skänker pengar till radiohjälpen, grejen är att det är så himla fantastiskt mysigt att för en gångs skull se de personer man vanligtvis bara lyssnar på. Visuell radio, är det den nya trenden 2009? Jag hoppas det!

ÅH, basshunter har gjort en musikhjälpenlåt, nästan för bra för att vara sant!


So long

So long suckers, nu lämnar jag er och drar på personalfeeeezsshhhht.

p.s elin, vänta tills du får höra om dagens strapatser. sjukt. d.s

vad gör man?

Är det någon som har ett förslag på vad man kan göra med 3dl vispgrädde? Jag är ensam hemma ikväll och måste äta upp maten i kylen eftersom alla åker ifrån skutan om ett par dagar. Vi har inte haft grädde hemma så ofta tidigare och jag som alla andra har glömt bort dess användningsområden, därav att den stått i kylskåpet utan att beblandas med vår matlagning. Men nu är det alltså dags... Jag kan verkligen inte komma på något annat än pannakor, grädde och sylt. Fast ja, det kanske passar, det är ju torsdag.

Jepp

Vad är det första jag gör idag? första dagen jag jobbar frukost efter den olyckliga olyckan med mitt avhuggna finger. Jo, tappar en mugg och skär mig på skärvorna. Mitt lillfinger svider och har sig, men det överlever nog.

Happ, så är det. Klockan är 11.50 och det är sjukt lång tid tills malin har tänkt vakna, vad ska jag göra tills dess? Funderar på att sova en timme eller två och preppa mig ordentligt inför kvällens strapatser, det är nämligen personalfest på Elite Palace.
Det ska bli spännande, ryktet säger att det är gratis mat och gratis sprit och vi frukostflickor ska ta en fördrink före fördrinken..och två av oss ska öppna imorgon. 05.30. Jag veeeneeeeeasssåå...aja. okejdå.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Ciao.


Malin.


äntligen har jag nu kommit hem!! idag har jag jobbat i 16 timmar vilket har tärt lite på mitt sköra huvud.
o sen kommer man hem, sjukt sugen på öl... o så sover alla! o jag hittar ingen öl!!
katastrof!
men imorgon ska jag iallafall få massor med sömn då jag jobbar kväll o sen på fredag lika så..
fredag blir också min sista dag här när jag på lördag morgon beger mig till örebro för ett härligt julfirande.

jag kan också berätta att helgen i åre var som vanligt, massa sprit och intriger...o jävligt kallt!

något mer har jag nog inte att tillägga, utom det att BECCA om du får för dig att väcka mig imorgon kommer 2009 bli ett väldigt svårt år för dig!! och även sista veckorna på 2008!! kl 14,00 ställer jag klockan på o innan det så är mitt rum totalförbjudet för dig att inträda. hoppas du hade det bra på jobbet o att jag inte råkade väcka dig nä

skopanik!

Jag ska på bröllopsfest på lördag och jag har inga snygga skor som jag kan använda. Det är första gången jag ska träffa Chrilles släkt och alla vet ju att man dömmer folk efter vad de har för skor!!! Jag måste hitta ett par snygga som dessutom inte gör jätteont. För klämmer de måste jag kanske bedöva mig med, ja ni vet vad, och det är ju inte heller kul att vara kastrull och träffa mostrar osv. It´s all about shoes... Shiiit

Shit

Klockan är 01.34 och skutan sover. Utom jag. Som har ett meddelande.
Låt mig aldrig, under några omständigheter, se The Notebook ensam igen. Aldrig.
Nu ska jag och min tårblöta kudde och mitt högröda mosiga ansikte sova.
God natt.

Gråtmild

Ja, den här reklamen kan jag gråta i hundra år till, för den är så vacker, så bra och sätter ribban för hur allt borde vara.
Så lägger vi Ane Brun som grädde på moset med Cyndi Laupers true colors.
Se och gråt, av glädje alltså.

Det gör i alla fall vi i skutan.

keeeeevin

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Ute regnar det och jag var våt som en katt när jag klev in i det ödsliga skutan. Denna helg är jag ensam hemma, FETT skönt! Fast jag får lite besök ändå, min bror och kusin ska komma hit och hälsa på och shoppa lite också antar jag.

Yes! Nu är det 4 Scrubsavsnitt på tv! Dessutom vann gull-Kevin idol, vilken lycka!!!!

ÅRE!

Go kväll svenska folket!!

som ni säkert har förstått har jag varit lite sjuk dom senaste dagarna, men idag mår jag prima och har varit på min kära praktik. det tråkiga jag har att medela då är att det är bara en vecka kvar av denna praktik vilket betyder bara en vecka kvar i kvarteret skutan. sörjsörjsörj!!

Min sista helg här då kanske man tycker jag borde tillbringa i våran kära lägenhet... men så är inte fallet.
eftersom nu lucia nalkas och också en mycket stor helg för oss Årebor så betyder det att jag imorgon kl 8,30 sätter mig på tåget för en resa norr ut.
denna helg kommer då inehålla mycket snö, lite skidor förhoppningsvis och visst intag av alkoholhaltiga drycker kan förekomma o även ska jag få nöjet att få träffa några av mina kära klasskompisar. och se vilket skick min lägenhet är i efter 8 veckor ensam med endast en snubbe!! :S lite orolig!

jag har även tillbringat gårdagen och idag med att lägga in ca 35 nya skivor i min kära dator och Ipod.
slitsamt men helt klart värt det, så tack crille för musiken :D

kommer tillbaka på söndag! ha en bra helg och glöm inte bort.... bara 13 dagar kvar till julafton :D


ellablomman förtydligar

Jag städade faktiskt också idag, men var tvungen att åka och JOBBA... så det så. Fast Rebban var otroligt flitig och fick därför lite busselullar, kinapuffar och julmust i present. Oh så snällt!

Haha, Chrille nu har du fått en egen kategori här på bloggen. Det är bara att sätta igång att skriva. Puss.

Dagen

Idag.

Idag fick jag jobba på buffén. Kom till jobbet och förberedde mig på att stå i dörren när jag får veta att jag ska vara på buffén. Happ! Det var roligt med lite variation.

Sen kom jag hem och fann ett sovande skutan. Malin sjuk idag också och Elin lite låg med headache men man ska icke misströsta! På vägen hem köpte jag grönsåpa och en stark spray till kök och badrum. Sen var det dags för en riktig julstädning av skutan.
I tell you guys, jag skrubbade ugnen, kylskåpet, det är dammsuget och skurat everywhere och dessutom så har vi tvättat kuddfodralen till soffan som nu hänger på tork på vinden.
Det tog nog ungefär 4 timmar att åstadkomma detta. Mina ben var, och är, ömma, onda och skriker av trötthet.
Och så är jag hungrig, men vi har ingen mat. Jobbig situation japp.

Vi fick även post från de förenta staterna idag! Ingen mindre än Emmelie Svensson själv har skickat ett fint julkort med sig själv som tomte. Made the day. Nu sitter hennes söta nuna på vår spegel.

Det var en liten lägesrapport, nu ska jag slå in julklappar.

pussehej

mycket nöjd vid detta laget!

Detta inlägg tillägnar jag Camilla, vår gamla skutan medlem!

sluta tjata om den där jävla hamburgaren!!!
desto mer du nämner den desto nöjdare blir jag!!!!
så om du inte vill se tv program o skyltar över hela stan om det underbara jag har gjort så skulle jag sluta tjata!
(tycker om dig ändå!)

för övrigt har jag nu anlänt från jobbet, becca sover, elin har precis gått o lagt sig o det är väldigt tyst och mörkt i lägenheten! jag ska nog med sova!

go natt!
och tänk på att när du vaknar får du öppna den nionde luckan i chokladkalendern!!! wihiii :D

en liten hälsning

JAG HAR FORTFARANDE INTE FÖRLÅTIT DIG!

om jag var du skulle jag börja be nu

A lala lala long longilongkalsong

Så här ere, om mindre än en vecka får jag lön och jag hoppas att jag får mycket lön för jag vill köpa en svinadyr klänning! Jepp. Så är det.

Ja ja, i brist på annat underhållande så bloggar jag lite och jag har kommit underfund med att det är ju fanimej rätt skönt att vara ensam (undrar förstås om jag tänker samma sak i morgon kväll, eller kanske redan ikväll när jag ska sova, men det märks.)
Idag har Stocken fått finbesök av josefinfinfinfina jossejossejossefin. Även om vi bara sågs vad som kan betraktas som en kortis så var det mys. Vi fikade två gånger och josefin drack tomtelatte som smakade kanel. Dessutom fick jag erbjudande av min granne/kollega/vän Anna att komma över och glo på idol med henne och jublade först men tackade och avböjde när jag var på hemväg då jag kände att snoret höll på att fylla mitt huvud och jag antagligen kommer däcka inom en snart framtid.
Alltså spenderar jag min kväll med lite tända ljus, mat (tredje gången på två dagar jag äter samma sak, tänker dock inte tala om vad då mamma läser den här bloggen) och lite te. överväger även att poppa en balja popcorn till fredag hela veckan. Det skulle sitta fint.

Nu skulle jag vilja uppmärksamma alla på att jag i ett tidigare inlägg nämnt att malin åt upp camillas cheeseburgare vilket resulterade i dödsdom med, vad jag tyckte då, var all rätt. Jag vill ta tillbaka detta utlåtande från min sida. Anledningen till detta är att jag lånade ut min pincett till camilla när hon var här förra helgen och trots mina varningar och fingerpekningar om att hon måste lägga tillbaka den i min neccesär efter användning för det är den bästa och ända jag har! Så insåg jag idag, när jag tog en titt i spegeln och bestämde mig för att min mask till ögonbryn var tvungen att bli två igen, att den inte finns i neccesären. Jag har letat och letat, tömt alla mina neccesärer tre gånger om samt kollade igenom båda badrummen och sekretären. Den finns inte. Jag lovar att hon har snott den!
Därför har jag gett Malin tillåtelse att slå camilla från mig och förbjudit henne att köpa en ny cheeseburgare till henne! Min pincett var värd mer än en cheesburgare, skämmes camilla.

Men jag ä int bitter.
Nog om detta. Nu ska jag fortsätta kolla på idol och koka lite mer te. Imorgon ska jag jobba och träffa fröken fräken Rosén för lite ömsesidigt livscoachande. Det blir fina grejer.

Hej svej!


Fredag förmiddag

..going on eftermiddag.

Gårdagen spenderades som ett complete skabb i soffan, tyckandes synd om mig själv för jag är ju så förbannat sjuk! Tog en paus mitt i mitt lidande länge nog för att hinna diska upp den fisk-räk-stinkande disken som stått i två dagar för att sedan kunna slappna av på riktigt. Jag funderar på om jag är ohälsosamt pedantisk, om det växer till sig mer och mer.
Hur som så dök malin upp ovanligt tidigt efter jobbet, så straxt efter 23 satt vi tillsammans i soffan med varsin dator och jämförde musikaliskt begåvade vänner och insåg att, ja, det är lite töntigt, men vi kan ta det.
Sen sov jag som bara en sjuk kan göra (alltså inte särskilt bra med lite hosta.)

Vaknade sedan av att jag får leveransrapport och svar från camilla, klockan är då 06.46 och jag känner ingen som helst kärlek till henne då jag sover, banne mig! Men tillät henne slippa spöstraffet då jag en stund senare insåg att smset innehöll ord som jul-nyår och det påminner mig om din present. Och somnade lugnt om.

Nu, denna dag och två dagar och nätter framåt kommer jag att spendera i min ensamhet i skutan då resten spenderar en weekend i Örebro, anledningen till att jag stannar här är för att jag glatt ska kunna skutta upp till jobbet både lördag och söndag. Tur är det väl att jag träffar fin fint folk där i alla fall.
På tal om det var det även som att min kollega läste mina ensamma tankar imorse när jag fick smset med förfrågan om att komma över och se på idol med henne ikväll. Ja! Skrek hela jag. Klart jag ska.

Tänkte att jag eventuellt skulle kila iväg och prova min potentiella nyårsklänning (Det är paljetter på den!!) samt försöka köpa någon mat som jag kan laga ikväll då vårt kylskåp gapar rätt tomt.

Ja ja, så är det med det. Detta kan ha varit århundradets tråkigaste inlägg, men det är för att jag är lite bitter nu när jag är sjuk och för att jag inte har någon att prata med! Sådäså!

Nog om det. Nu ska jag återgå till barnkanalen och ta en kopp kaffe i en av mina nya designtorgetmuggar (JA! JAG KÖPTE DOM! DOM ÄR SÅ VACKRA!) samt att försöka göra något av dagen.

Tänkte bjuda på den skönaste av sköna bilder från i somras också. SE! Hur skönt jag har det på den här bilden. Det ångar förfan! Den är uppblåsbar den där poolen, helt underbar.


Take care loverzzzz.

RSS 2.0